Technické otázky
Môžete mi pomôcť s mojím účtom Bucket Hat Co?
Zabudnuté heslo
Prepojenie účtov sociálnych sietí
Technické problémy
Vymazanie vášho účtu
Ako môžem zmeniť svoje podrobnosti v mojem účte Bucket Hat Co?
Ak chcete vykonať zmeny svojich osobných údajov:
- Prihláste sa do svojho účtu kliknutím na ikonu osoby v pravom hornom rohu stránky (alebo v pravom dolnom rohu v aplikácii).
- Po prihlásení urobte všetky požadované zmeny informácií svojho účtu:
Heslo – Keď kliknete na „Zmeniť heslo“, budete požiadaní, aby ste zadali svoje staré a nové heslo. Uistite sa, že nové heslo má medzi 10 a 100 znakmi.
E-mailová adresa – Kliknite na „Moje údaje“ a zadajte e-mailovú adresu, na ktorú chcete, aby vás Bucket Hat Co kontaktoval.
Doručovacia adresa – Vyberte „Adresár“ v ľavom stĺpci a „Pridať novú adresu“. Ak je to vaša uprednostňovaná doručovacia adresa, nezabudnite ju nastaviť ako predvolenú adresu.
Spôsob platby – Keď kliknete na kartu „Spôsoby platby“, zobrazí sa zoznam spôsobov platby pripojených k vášmu účtu. Tu môžete „Pridať nový spôsob platby“ a vykonávať zmeny spôsobov platby pripojených k vášmu účtu.
Preferencie kontaktu – Kliknite na „Preferencie kontaktu“ vľavo a vyberte, ako chcete, aby vás Bucket Hat Co informoval o jeho najnovších exkluzívnych ponukách a propagáciách. - Keď vykonáte potrebné zmeny informácií svojho účtu, nezabudnite kliknúť na Uložiť.
Zmeny vykonané vo vašom účte nebudú mať vplyv na podrobnosti objednávok, ktoré ste už umiestnili.
Zabudol som svoje heslo
Ak ste zabudli svoje heslo, postup pri opätovnom prihlásení je veľmi jednoduchý.
- Prejdite na našu stránku prihlásenia.
- Kliknite na odkaz „Zabudnuté heslo? » a zadajte svoju e-mailovú adresu.
- Potom vám pošleme odkaz priamo na vašu zaregistrovanú e-mailovú adresu na resetovanie vášho hesla.
Nemôžete nájsť e-mail? Odporúčame vám skontrolovať vašu zložku s nevyžiadanou poštou.
Prepojenie účtov sociálnych sietí
Ste v procese vytvorenia nového účtu Bucket Hat Co ? Môžete prepojiť účet sociálnej siete s vašim účtom Bucket Hat Co registráciou pomocou vášho Apple ID, účtu Facebook alebo účtu Google. Potom sa budete môcť prihlásiť do Bucket Hat Co.
Ak ste sa zaregistrovali pomocou Apple ID, ale rozhodli ste sa skryť svoju osobnú e-mailovú adresu, Apple vygeneroval e-mailovú adresu pre vás. Ak chcete poznať túto adresu, prejdite do nastavení Apple ID na vašom zariadení alebo sa prihláste na stránku svojho účtu Apple.
Máte už účet Bucket Hat Co? Nebudete môcť prepojiť ďalší účet sociálnej siete s vašim účtom Bucket Hat Co.
Ste už zaregistrovaní prostredníctvom účtu sociálnej siete? Nebudete sa môcť prihlásiť pomocou svojej e-mailovej adresy. Prosím, kliknite na príslušnú ikonu sociálnej siete na prihlasovaciej obrazovke.
Dostávate chybovú správu pri pokuse o prihlásenie? Ak ste zaregistrovaní u Bucket Hat Co prostredníctvom svojho účtu Google, Facebook alebo Apple ID, musíte sa prihlásiť pomocou toho istého účtu sociálnej siete. Potom použite tlačidlo zodpovedajúce zvolenej platforme sociálnej siete, ktoré sa nachádza pod poľom e-mailovej adresy.
Chcete odpojiť účet sociálnej siete ? Stačí kliknúť na tlačidlo „Odpojiť“ v karte „Účty sociálnych sietí“. Ak ste sa zaregistrovali u Bucket Hat Co pomocou účtu sociálnej siete a chcete sa teraz prihlásiť pomocou svojej e-mailovej adresy, budete musieť vytvoriť nový účet Bucket Hat Co s inou e-mailovou adresou.
Mám technický problém
Ak máte technický problém so stránkou alebo aplikáciou Bucket Hat Co, tu sú naše tipy:
- Vymazať súbory cookie a vyrovnávaciu pamäť vášho prehliadača
- Skúsiť s iným prehliadačom
- Skúsiť z iného zariadenia
- Ak používate aplikáciu: vynútiť zatvorenie aplikácie, skontrolovať, že máte najnovšiu verziu, a reštartovať zariadenie
Ak problém pretrváva, neváhajte kontaktovať náš tím zákazníckej podpory.
Vymazanie vášho účtu Bucket Hat Co
Ak chcete vymazať svoj účet Bucket Hat Co, môžete nás kontaktovať prostredníctvom našej stránky pomoci.
Prosím, všimnite si, že vymazanie vášho účtu bude mať za následok trvalé vymazanie vašich osobných údajov (história objednávok, uložené adresy, spôsoby platby a uložené položky).
Keď sú tieto informácie potvrdené, budeme môcť pristúpiť k vymazaniu vášho účtu.